Helgen

Helgen har svischat förbi fort som vanligt. I fredags var vi på begravning. Efter det så var jag bara ensam hemma Patrik var och spela poker, men kom dock hem ganska tidigt, runt 21.30. Innan dess hade jag hunnit baka en kaka som vi skulle ha till efterrätt till på lördagen när min bror och hans tjej skulle komma på middag. Jag fick nämligen "Halv åtta hos mig" -kokboken av honom i julklapp och han har tjatat sen dess om när dom skulle få komma på 3 rätters ;) ..
Men lördagen började med att jag åkte in en sväng till stan med mamma, ville mest in för att kolla på bokrean, det blev 3 böcker med hem. Sen blev det lite kläder också.
Kom hem runt halv 4 och då var det bara att börja med maten direkt. Skulle ha en soppa till förrätt, som jag kokade upp och sen skulle mixa. Var bara det att mixen funkade inte som den skulle så locket hoppade av, vilket ledde till att jag fick kokhet vätska över handen då jag hade den på locket.
Som ni förstår kunde inte jag använda handen sen på hela kvällen. Blev älsklingen som fick ställa upp och göra nästan allt av resten av maten som stod kvar att göra. Tack älskling!
Annars blev kvällen väldigt trevlig, och vi körde lite kinect dance central också. :)
Idag hade vi tänkt åka och gymma men med tanke på hur min hand såg ut idag, helt röd men världens största blåsor så skippade vi det. Blev en promenad runt Gimo istället. Och så hälsade vi på pappa en sväng.
Nu har vi kollat på solsidan, och imorgon blir det kortdag. Först jobb sen ska vi till banken..

..

Tänk att när man är som minst taggad så går det som bäst! Kändes sjukt bra på pumpen idag! Är så synd att man inte kan gå 2 ggr i veckan jämt, men har ju som sagt afron på måndagar annars.
Synd för body pumpen är ju också så himla roligt, vill gå mer!!

Dåligt..

med uppdatering på sistone. Har haft så mycket att tänka på så har inte haft någon lust att blogga. I veckan har det inte hänt så mycket förutom jobb och träning.
Körde body pump i måndags, sen gym tisd,onsd. Och idag är det body pump igen.
Känner mig slut i kroppen dock, inte lust att åka iväg idag. Men det är kul när man väl kommer dit. :)
Snart ska jag ta o börja med maten, köttfärssås och spaghetti blir det idag.
Då kanske man blir lite piggare sen :)
Längtar till sommaren!!




träning

Snart dags för mat, sen ikväll blir det body pump! Är jättetrött men får jag i mig lite mat så blir det nog bättre.
Just ja, kikade på den där trainsuiten från soc i helgen. Men den var inte alls särskilt snygg i verkligheten.
Så får nog bli mina nya tights på träningen ikväll istället =)

Äntligen hemma

Äntligen hemma mässan i Kista åkte vi på igår! Var sjuuukt mycket folk och inte så jättestort, så var väl kanske inge vidare. Det var mest trångt faktiskt. Men mysigt ändå att komma iväg lite. Sen fick man gratis kuddar från Kungsängen. Prova min i natt, men lite för hård för min smak tror jag, har ont i nacken nu.
Efter vi varit på mässan så gick vi en sväng till Kista gallerian. Blev lite smått och gott, köpte 2 baslinnen och 1 t-shirt. Sen köpte Patrik nya träningstights 3/4 och en t-shirt till det åt mig i försenad alla hjärtans dag present, tack älskling!
Planerna idag är att ta sig en sväng till gymmet, väntar bara på att Patrik ska vakna först. Han går ju på natt ikväll.
Vaknade tidigt idag, och kunde inte somna om. Är så mycket att tänka på nu så ligger bara och grubblar. Så var lika bra att gå upp. Jag hoppas att resten av dagen blir bättre och att jag slipper denna ångest.
Uppdaterar kanske lite senare.. :)


Kinect

Dance central har jag precis spelat med älskling. Men nu skulle vi köra fitness evolved istället. Dance central är verkligen sjukt kul, speciellt för mig som älskar att dansa! Vet inte om Patrik tycker det är lika kul dock ;)

Kycklingfajitas

Väntar på att Patrik ska komma hem så vi kan äta mat. Har prövat ett nytt recept idag så får se om de blir gott.
Förutom salsan och gräddfil gjorde jag även en guacamole! Här har ni receptet om ni vill prova:

2 pers.

Ingredienser:

2 kycklingfiléer
1 påse fajitas kryddmix
½ gul lök
5 färska champinjoner
1 paprika
5 msk majs
1 vitlöksklyfta
2 msk limesaft

2 dl gräddfil
3 dl salsa (finns även att köpa färdig)
4-6 tortillas (beroende på storleken)



Gör så här:

Tärna kycklingfiléerna och hacka löken grovt. Stek dessa två ingredienser först. Hacka eller pressa över vitlöken. Tillsätt fajitas kryddmix och eventuellt en liten skvätt vatten. Börja steka champinjonerna och paprikan när det andra börjar bli klart och häll över limejuicen. Lägg i majsen sist.
Servera med varma tortillabröd (värm i micron på låg värme, alternativt i ugnen). Kycklingfajitas görs lättast direkt på tallriken. Lägg upp ett tortillabröd och placera en slev kycklingröra mitt på. Klicka salsa och gräddfil överst.



nöjd

Känner mig jättenöjd med body pumpen idag, det gick mycket bättre än förra gången, kände mig taggad!
Är ingen afro på måndag så då blir det body pump då med, så det blir två body pump pass nästa vecka, det ser jag fram emot!! :)
Nu har jag precis druckit en kopp te och ätit keso med äpple och kanel. Så nu är det bara att vänta på att älskling ska komma hem från jobbet.
Ha en fin kväll allihop

Body pump!

Snart drar det iväg på body pump! Men först måste ja åka å handla..

Mellanmål




Är ledig idag. Tänkte bara tipsa om ett mellanmål som jag prövade häromdan. Ofta för mig tar det väldigt lång tid mellan varje mål, och då kan det vara svårt att hitta ett bra mellanmål som verkligen mättar. Då såg jag denna, Keso mellanmål som innehåller keso, och ovanpå är ett lock med torkad frukt och nötter. Jag testade den med cashewnötter, apelsin,papaya och ananas. Men finns även hasselnötter,tranbär och blåbär.
Är inte så mycket för keso annars men tillsammans med tillbehören så var det helt okej och man blev faktiskt mätt!
Blir till att testa den andra smaken nästa gång :)


Morris

Var inne på en av sveriges storbloggare tyras.se och hon efterfrågade roliga djurbilder så jag skickade in en bild på Morris, så nu är han med där så gå in o kika om ni vill titta på min lilla tok katt :)


Trött

Kom hem för en timme sen ungefär, blev crosstrainer som vanligt idag sen triceps,biceps och också lite mage.
Nu sitter jag och kollar på Mästerkock Sverige och funderar på om jag ska äta lite chokladhjärtan som jag fick av mamma i efterskott från alla hjärtans dag.
MM, det låter lockande.. :)

Shoppingsugen

Sitter och kikar på lite träningskläder och dessa två är något som jag är lite sugen på att inhandla. Vet dock inte hur train suiten från soc är i storlek så där blir det nog till att åka till butik och prova.


Synd att det ska vara så jäkla dyrt med träningskläder! Men det är ju trots allt roligare att träna med snygga kläder :)

Gym

Precis kommit hem från gymmet, blev 30 min kondition och sen körde jag ben och bröst.
Inge vidare taggad idag,visst inte vad jag skulle ta mig för riktigt så blev lite halvdant.Men jag kommer nog känns i benen imorgon iallafall!

Jackie warner

Fitnessgurun Jackie Warners kropp skulle man ju inte tacka nej till

Känns som att det är en bit kvar till den kroppen va ;)

Alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag och ja, det är väl ungefär som vilken annan dag som helst. Jag ska dra på afrodans och Patrik jobbar eftermiddag, så inge vidare mys här inte.
Även om jag ser fram emot afron.:) Får se vad de blir idag, om vi ska tvätta oss, träffa på lejon eller simma. ;)
Men kanske har jag en liten överraskning till älskling när han kommer hem ikväll.:)


Nej överraskningen har inget med bilden att göra :)

mm..



Kanske inte världens snyggaste men den var god iallafall!

Gym

Kom hem från gymmet för ett tag sen, blev 20 min kondition sen körde vi rygg och mage.
Det kommer nog kännas imorgon! tur att det är afrodansen imorgon då brukar man glömma bort att man har träningsvärk ;)
Snart ska vi hugga in på smörgåstårtan, hoppas den blev god, kanske uppdaterar senare

<3



Älskar dig

Dreamgirls

kikar jag på just nu.. utan älskling,saknar dig.

smörgåstårta

Imorgon ville Patrik ha smörgåstårta på menyn, så sagt och gjort nu har jag gjort en smörgåstårta, dock inte sista lagret men det tar jag imorgon.
Den fick bestå av en tonfiskröra och en laxröra, på toppen blir det räkor m. tillbehör.:)
Ska snart kika lite på en film och sen lär vi nog äta innan Patrik drar till jobbet igen. Sen ikväll kommer min lilla Swärdis =)


shh..

vi säger inget till husse.. :)

Dinner for schmucks



Hette filmen som jag tittade på ikväll, den var helt okej trodde att den skulle vara lite roligare men den var helt klart sevärd.
Vet inte vad man ska göra nu riktigt, känns ju för tidigt för att gå och lägga sig men imorgon ska jag nog försöka ta mig förbi en sväng hos farmor och farfar, har inte träffat dom sen jul!

Mat

Åt middag för en liten stund sen, idag blev det vitlökspaj. En lite annorlunda variant på ost och skinpaj, men mycket godare! Iallafall enligt min smak. Här har ni receptet om ni vill prova:

Vanlig pajdeg
2 dl matlagningsgrädde
2 ägg
1 paket vitlöksost (färskost)
Salt och peppar
500 g skinka
Riven ost


Tryck ut pajdegen i formen, blanda ihop och vispa matlagningsgrädde,ägg,vitlöksost,smaka av med salt och peppar.
Hacka skinkan i tärningar och lägg i formen, häll över fyllningen och till sist riven ost.
In i mitten på ugnen 225 grader i ca 30-35 min


Nu har Patrik precis stuckit till jobbet och jag har hyrt en film som jag ska kika på ikväll.






skottning

Det blev inge gym idag men jag tror inte det gör någonting då jag och Patrik har varit ute och skottat i nästan två timmar nu. Fy, nu vill jag inte ha mer snö!
Den här vägen hade vi att skotta idag + lite bakåt, garageuppfarten och vägen till huset.

Snöstorm

Skulle ha haft en klipp och färg idag på jobbet men fick återbud. Men tur var nog det för jag skulle nog inte tagit mig ut härifrån.
Hade tänkt åka och gymma idag men funderar på om vi ska ta det i helgen istället, känner mig lite småhängig och trött idag. Men i vilket fall som helst så måste vi ut och skotta så att vi kommer in till Gimo, för någon mat hemma till ikväll, det har vi inte!
Känns inge vidare heller att Patrik ska och jobba helgnatt ikväll, brukar bli så långtråkigt då..
Hoppas på att våren kommer snart, men som det är nu känns den väldigt långt bort..
Hoppas ni får en trevlig fredag!



tungt

Idag gick bodypumpen tungt! Kände redan vid första benlåten att, fan jag skulle nog ätit lite mer middag idag. Inte tillräckligt med energi helt enkelt. Men jag tog mig igenom det iallafall och nu måste jag nog ta mig något att äta! Här får ni en bild på en nu ganska trött Karin :)

Just ja..

Glömde säga att är det någon som är sugen på att haka med mig på dom träningspass jag går på, så hojta bara till det är alltid roligt med en träningskompis.=)
Blev iallafall en väldigt lugn vecka idag på jobbet, men däremot massa tid över för träning!
Körde afrodansen i måndags, gym tisd,onsd.. Och idag min absolut favorit body pump!
Blev lite lat med maten idag dock, delikatessdisken på Ica i Östhammar kan va bra ibland.
Det blev kycklingspett med rotfruktsgratäng, som var riktigt gott faktiskt. Hade dock kunnat blivit lite mättare ;)

Obs, inte min bild ;)

Vad ska man säga..

Det här är min nya blogg.
Får se om det går bättre den här gången, min ambition är att skriva om min vardag, men mest om det som ligger mig kärt om hjärtat, träning!
Idag är det dags för bodypump, så ska snart ge mig ut och trotsa snöovädret.
Lets go!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0